Let op: Vanwege technische problemen is ons team op dit moment enkel bereikbaar via email. Onze excuses voor het ongemak!

Folders maken en drukken

Heb je meer te vertellen dan op een flyer past? Laat dan folders maken en drukken bij Drukdedrukkosten. Ruime keus aan verschillende vouwen en papiersoorten, en altijd de beste prijs in Nederland.

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Heb je een kortere boodschap? Deel hem dan uit met ongevouwen flyers!

Geef je folder de perfecte afwerking!

Glanzend
Glanzend

Laat een verfijnde indruk achter met glanzend papier. Perfect wanneer je veel afbeeldingen in je design hebt. Glanzend papier is de meest populaire en een kosteneffectieve optie!

Mat
Mat

Kies voor eenvoud met een sterke matte uitstraling. Silk papier is perfect als je een combinatie hebt van tekst en afbeeldingen, omdat het niet teveel glanst en de tekst daardoor goed leesbaar blijft.

Beschrijfbaar
Beschrijfbaar

Kies voor Houtvrij Offset papier wanneer je een beschrijfbare folder wilt maken. Het papier heeft een helderwitte kleur en een eenvoudig uiterlijk. Houd er rekening mee dat afbeeldingen hierdoor wat 'doffer' kunnen worden.

Gerecycled
Gerecycled

Kies voor milieubewustzijn met ons gerecycled papier. Gemaakt van 100% gerecycled en gebroken wit materiaal is dit de beste combinatie tussen duurzaamheid en marketing. Een extra voordeel: dit materiaal is ook beschrijfbaar!