10% korting op alles! Gebruik code FLASH10 Alleen vandaag geldig. Minimale besteding: €50 & maximale korting: €500

Welkom bij Drukdedrukkosten

Oprichter van drukdedrukkosten.nl Paul Reijman is al ondernemer vanaf 1993. Sinds 2008 koopt hij drukwerk en media in voor bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen. Wij kennen de markt en denken graag met u mee. Wij werken samen met meerdere toonaangevende drukkerijen en weten voor u de beste voorwaarden en prijzen te bedingen.

Wij drukken of bedrukken: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, folders, brochures, magazines, jaarverslagen, boekjes, mailings, posters voor driehoeksborden, abri’s en billboards, gevelreclame, werkkleding, relatiegeschenken, noem maar op. Als onafhankelijke adviseurs gaan wij voor u op zoek naar de juiste drukker die de allerbeste kwaliteit levert tegen de scherpste prijs. Bij drukdedrukkosten.nl heeft u dus de allerbeste drukwerkdeal.

Je kan de tekst en het ontwerp bij ons kant-en-klaar aanleveren. Maar als je wilt kunnen wij ook dat geheel of gedeeltelijk voor je regelen. Een aansprekend idee. Vormgeving op maat. Een tekst schrijven of herschrijven. Daarvoor kunnen wij altijd een beroep doen op een van onze professionele tekstschrijvers of vormgevers. En we laten niets aan het toeval over. Zo controleren we altijd eerst alle aangeleverde bestanden, voordat ze in productie gaan. Zodat je een perfect stukje drukwerk krijgt. Daarbij is alles mogelijk. Als je wilt drukken we ook in PMS-kleuren.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Bij de One Stop Drukwerk Shop van drukdedrukkosten.nl bestelt u in een paar klikken uw drukwerk. Maar u kunt ons ook altijd even bellen op 070 8888 037. Dan spreken we de drukwerkbestelling graag met je door. En wil je een afspraak maken bij jou of bij ons op kantoor, dan kan dat vanzelfsprekend ook.

Spoedbestellingen geen probleem. Wij zijn gewend om met druk om te gaan. Op onze One Stop Drukwerk Shop kan je alle gegevens bekijken, van prijs tot levertijd. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet en bel 070 8888037.


drukdekosten.nl is een concept waarbij we bedrijven ondersteunen met de algehele promotie. Daaronder vallen naast drukdedrukkosten.nl ook de sites drukdeadvertentiekosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl. Via drukdeadvertentiekosten.nl kunt u heel voordelig advertenties inkopen. En via drukdeverspreidkosten.nl kunt u de verspreiding van uw drukwerk spotgoedkoop regelen. Wij helpen je daar graag bij.